Hieroglyphic Being
Geluid Concert Nightlife Artefact

Artefact Sound 2024 Opening party: Brorlab / Hieroglyphic Being (free)

Van Brorlab’s ultrakorte electropunk bangers tot de kosmische avant-house van Chicago-legende Hieroglyphic Being: kom dansen op het gratis openingsfeest van Artefact!

PROGRAMMA

22:00 doors
22:15 Brorlab
23:00 Hieroglyphic Being

TE COMBINEREN MET:

Kara-Lis Coverdale & Leuvens Alumnikoor / Lukas De Clerck (20:00 - Soetezaal)

PRAKTISCH

➤ Donderdag 8.02 - 22:00
➤ STEK - Naamsestraat 96, Leuven
➤ Gratis
➤ Staand concert met open deuren en bar.

• Brorlab
(live)

Brorlab zijn Sam, Raf en Casper, drie vrienden die elkaar leerden kennen in de bloeiende Antwerpse garage punk-scene in 2016. Hun optredens zijn ultrakort, krachtig en hartverwarmend. Gewapend met stem, gitaar, bas en een smartphone brengen ze in your face gabber-punk-bangers. In 2020 brachten ze hun eerste album uit op het label Ultra Eczema van Dennis Tyfus. Een week later was de plaat uitverkocht. Album nummer twee, Workin’ out in Heaven, kwam onlangs uit op het Londense label La Vida Es Un Mus.

• Hieroglyphic Being
(live)

Jamal Moss oftewel Hieroglyphic Being is een dj en producer uit Chicago. Daarnaast gaat hij ook door het leven als labelbaas van Mathematics records. Hieroglyphic Being groeide op in de rijke house en EBM scene in Chicago aan het einde van de jaren tachtig en het begin van de jaren negentig. Tegelijk haalt hij veel inspiratie uit jazz, noise en afrofuturisme. Al decennialang brengt Moss onvermoeibaar de ene plaat na de andere uit, met als rode draad: zeer fysieke muziek met intense ritmes en spirituele dimensies. Geïnspireerd door Sun Ra gebruikt hij zelf omschrijvingen als 'rhythmic cubism' en 'cosmic be-bop'. Deze levende house-legende zal onze club STEK ongetwijfeld in vuur en vlam zetten.

#AF24
Artefact Sound 2024 ‘At the still point of the turning world’
8.02 → 25.02
STUK - House for Dance, Image & Sound
www.artefact-festival.be

  • do 8 feb.
  • 22:00 - 1:00
Afgelopen

Locatie

STEK

Prijs

Gratis zonder reservatie - first come, first served