Ensemble label night

Ensemble label night

Ruim vijf jaar terug richtten Kong & Gratts ensemble op, toen als een reeks club nights in Brussel. Sindsdien evolueerde ensemble tot een podcastreeks en vinyllabel, met een breed aanbod stijlen van onder meer Xosar, San Soda, de Belgische cultjazzband Aksak Maboul, Juliano en Toby Tobias. De recentste release was de debuut-EP van het 19-jarig Belgisch talent Rhythm Mind. 2018 begint met labelbazen Kong & Gratts' clubtour door Azië, waarna ze terugkeren naar Gratts' thuisstad Leuven voor een labelnight in STUK.

We beginnen vroeg - 21:00! - in de Labozaal met livesets van Stellar OM Source en Fyoelk. Nadien zakken we af naar clubSTUK in STUKcafé voor dj-sets van Toby Tobias, Rhythm Mind en hosts Kong &Gratts.


Fyoelk 

Fyoelk, één helft van Laser Poodle, brengt dance die tribal ritmes, new wave-invloeden en experimentele electronica samenbrengt in een elastisch geheel.

WATCH https://goo.gl/jb8rCH
LISTEN  https://goo.gl/JBb2x4


Stellar OM Source

Stellar OM Source is het experimentele ambient project van de Franse Christelle Gualdi. Vertrekkende van de onmiddellijk herkenbare geluiden van een de analoge Roland TB-303 synthesizer, creëert ze een eigen muzikaal universum, nu eens trippy, dromerig, dan weer hard en koud.

WATCH  https://goo.gl/YzgmhW
LISTEN  https://goo.gl/bnkFEo


Rhythm Mind

Rhythm Mind is een jonge Brusselse house-producer, die in september 2017 zijn debuut-EP uitbracht.

LISTEN  https://goo.gl/naFPqp


Toby Tobias

Toby Tobias put in zijn sets moeiteloos uit zijn encyclopedische kennis van al wat elektronisch genoemd kan worden – breakbeat, techno, rave, house, …

WATCH  https://goo.gl/FKyry8
LISTEN  https://goo.gl/X66jz7


Kong & Gratts
Kong & Gratts kunnen beiden putten uit jarenlange ervaring in de Belgische house-scene om opwindende en gevarieerde sets te brengen. Samen zitten ze achter het ensemble label.

WATCH  https://goo.gl/Nmv78f

STUK Labozaal
vr 23 feb 201821:00
basisSTUKkaart
Labo + clubSTUK€ 9€ 7
clubSTUK€ 5€ 5

Tickets Labo + clubSTUK
Tickets clubSTUK

Schrijf je in op onze nieuwsbrief